Hjælper dig til en bedre graviditet og fødsel

Genfind din sundhed med min hjælp

​Ring på 25 39 66 04

Akupunktur

Lad akupunktur hjælpe dig til at slippe af med smerter, spændinger og ubehag så du kan genfinde din sundhed, livsglæde og indre styrke.​.​

Akupunktur lindre smerter og ubehag

Akupunktur kan anvendes til alle former for sygdom, smerter og ubalancer. Stress, depresion og angst, ryg- og muskelsmerter, menstruationscyklus, fertilitet, hedeture, søvnbesvær, blære-, fordøjelse- og luftvejsproblemer m.m. er problemer som akupunktur kan afhjælpe.

Fertilitetsbehandling og menopauseproblemer

Jeg har speciale i akupunktur til kvinder med gynækologiske og obstetriske problemer. Især har jeg gode erfaringer med fertilitetsbehandling og menopauseproblemer samt behandling af gravide og fødende.

Jeg tilbyder akupunktur kombineret med massage eller zoneterapi.​

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, som anvender meget tynde nåle som placeres forskellige steder på kroppen afhængig af symptomet som ønskes behandlet. Som en del af de kinesiske behandlingsformer benyttes tillige sugekopper og Moxabehandling.

Sugekopper sammen med massage er meget virksom ved muskelspændinger og visse former for smerter, og varmebehandling, evt. med Moxa, af bestemte punkter anvendes ved smerter, som skyldes kulde eller underskudsenergi.​​

Firmaoplysninger​

Isis Klinikken®

​​CVR: 29024723​

​Her finder du mig

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 39 66 04

E-mail: henny@isisklinikken.dk​​

Bankoplysninger

Connectfys

Reg nr.: 5470

Konto nr.:​1443147