Hjælper dig til en bedre graviditet og fødsel

Genfind din sundhed med min hjælp

​Ring på 25 39 66 04

Gravidmassage ved jordemoder

Afhjælper graviditetsgener​ og øger velværet

​Har du bækkenløsning, kramper, søvnbesvær og ødemer?

Det er, imens du er gravid, gravidmassage eventuelt kombineret med akupunktur, kan hjælper dig af med mange former for graviditetsgener som for eksempel smerter, bækkenløsning, kramper, søvnbesvær og ødemer.

Det er, imens du er gravid, at du har tid til at pleje dig selv og din krop med gravidmassage. Efter fødslen bliver tiden mere sparsom. Bestil en tid til behandling på Isis Klinikken på Frederiksberg i København.

​Øg velværet og forbered dig til en bedre fødsel med gravidmassage

Gravidmassage giver dig velvære, afspænder kroppen samt forebygger og afhjælper graviditetsgener samtidig med, at din krop forberedes til fødslen.

​Kombineres gravidmassage med akupunktur, er behandlingen ekstra effektiv, og mange graviditetsgener minimeres eller kan fjernes helt, herunder blandt andet:

  • ​Bækkenløsning
  • ​Hovedpine
  • ​Søvnløshed
  • ​Væske i kroppen
  • ​Kvalme
  • Kramper
  • Uro og nervøsitet​

Når kroppen ændrer sig, muskler og led bliver belastede, og fostret vokser og tynger, oplever mange kvinder bækkensmerter, nogle får bækkenløsning, kramper og uro med mere. Mange tror fejlagtigt, at man skal stoppe med fysisk aktivitet og bare leve med ubehag i resten af graviditeten. Gravidmassage, eventuelt kombineret med akupunktur, kan afhjælpe rigtig meget. Mange bliver tilmed overrasket over, hvor effektive behandlingerne virker, for eksempel når de bliver helt smertefrie.​​

Lig på maven og få massage på ryggen

​Massagen foregår på en briks med plads til alle størrelser gravide maver.

Det er skønt at få lov til at ligge lidt på maven igen.

​Jeg er en erfaren jordemoder, som rådgiver og vejleder om alle graviditets-, fødsels- og barselsemner. Fordelen ved at vælge gravidmassage hos en jordemoder er, at jeg med min faglige viden og erfaring kan besvare alle dine spørgsmål.

​Ved siden af gravidmassage i Isis Klinikken på Frederiksberg i København assisterer jeg som privat jordemoder i hele Storkøbenhavn til både hjemmefødsel og fødsel på hospital.​ Læs mere.

Forebyg bristninger i mellemkødet

Minimerer bristninger under fødslen ved selv, eller sammen med din partner, at massere mellemkødet de sidste uger inden fødslen. Læs mere.

Firmaoplysninger​

Isis Klinikken®

​​CVR: 29024723​

​Her finder du mig

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 39 66 04

E-mail: henny@isisklinikken.dk​​

Bankoplysninger

Connectfys

Reg nr.: 5470

Konto nr.:​1443147