Hjælper dig til en bedre graviditet og fødsel

Genfind din sundhed med min hjælp

​Ring på 25 39 66 04

OBS: Klinikken er flyttet til Den Grønne Dal, Godthåbsvej 182 kld, 2720 Vanløse

En beha​ndler med baggrund i både det etablerede sundhedsvæsen og den alternative verden.

Henny Jensen - Hjemmejordemoder​®

Mig og min baggrund

Jeg er født hjemme og valgte selv hjemmefødsel.
​Jeg er født i 1958, og har en datter på 34 år og et dejligt barnebarn, Stella fra august 2010.

Jeg bor i Vanløse og tilbringer hver tirsdag sammen med Stella :-)

Autoriseret jordemoder, akupunktør, massageterapeut og zoneterapeut.

Jeg er indehaver af Isis Klinikken.

​I Isis Klinikken tilbyder jeg afspændende og healende massage, behandling med akupunktur evt. kombineret med massage eller zoneterapi samt alle former for jordemoderydelser bla. graviditets undersøgelser, fødselsassistance og barselsvejledning inkl. hjemmefødsel.

​For at opnå den mest effektive behandling kombinerer jeg ofte massage og akupunktur eller zoneterapi og akupunktur. Den fysiske behandling med mine hænder, samtidig med at akupunkturnålene virker, får kroppen til at slappe mere af, mens energibaner og punkter bliver stimuleret. Dette får behandlingen til at være yderst virksom og balancerer kroppens egne ressourcer.

​​

Mit speciale er smerter, stress, hovedpine/migræne, søvnproblemer og behandling af alle kvindeproblematikker: Menstruation-, fertilitet-, graviditet-, fødsel-, barsel- og overgangsalder- problemer. Mænd har også stor gavn af mine behandlinger.

​​

Jeg har altid været meget interesseret i sundhed og naturlige behandlingsformer- og metoder. I hvordan man kunne bringe kroppen i balance uden medicinske bivirkninger samt hvordan man selv kan tage mere ansvar for egen krops funktion.

​Jeg har i mere end 30 år beskæftiget mig med behandling, og min baggrund som jordemoder, massør, akupunktør og viden om kropsterapi og personlig udvikling, har givet mig et stort udvalg af redskaber, som igen og igen viser sig at være til glæde for mange mennesker, ikke mindst for gravide og fødende.

​​For mig er det en utrolig smuk og hjertegribende oplevelse at følge og være med, når en kvinde forvandles til mor og et nyt lille væsen fødes - et nyt liv begynder.

​​

Da jeg var gravid i 1985, valgte jeg at føde hjemme. Det var der, jeg følte mig mest tryg, på trods af at sundhedspersonalet ikke syntes det var nogen særlig god ide'.

​Jeg var usikker lige som alle andre, men jeg havde også en grundlæggende tillid til at naturen havde indrettet min krop, så der ikke var brug for læger og medicin når jeg skulle føde.

Jeg vidste, at mit barns fødsel ville blive en af de største oplevelser i mit liv. Og jeg ønskede at vide hvem der kom ind ad døren for at hjælpe mig, når veerne var i gang. Derfor fandt jeg en privatpraktiserende jordemoder som fulgte mig. Jeg fødte en dejlig datter - efter kun seks timer med veer.​​

​​

Min faglige baggrund

​Jeg er autoriseret jordemoder fra Sundhedsstyrelsen, 2001 og Sundhedsautoriseret Akupunktør (SA)​ (RAB registeret)

Jeg deltager løbende i efteruddannelses og ved ligeholdelses kurser,  inden for jordemoderfaget, akupunktur, personlig udvikling og meditation.

​​Jeg har haft egen klinik med massage, zoneterapi og personlig udvikling fra 1986 til 1998.
​Fra 2005 har jeg været Privatpraktiserende jordemoder. I 2010 åbnede jeg Isis Klinikken og har siden arbejdet på fuld tid her som jordemoder, akupunktør, massageterapeut og zoneterapeut.

​​Som jordemoder har jeg været ansat på Rigshospitalet, Gentofte Amtssygehus og Holbæk sygehus. Jeg har været privatjordemoder i Vestsjællands Hjemmefødselsordning, og jordemodervikar i Grønland og for vikarbureauet Kinnerupcare.

​​

​​Uddannelser:

Zoneterapeut, Helseskolen i Søborg 1988
​Nordlys massageterapeut, Lotus centeret, 1989

Jordemoder, jordemoderskolen Kbh, 2001

Akupunktør, Skolen for kinesisk medicin og akupunktur Kbh, 2003

Shakti Mentor, Yogakompagniet​, 2015

​Henny Jensen - Hjemmejordemoder ®​

Firmaoplysninger​

Isis Klinikken®

​​CVR: 29024723​

​Her finder du mig

Den Grønne Dal

Godthåbsvej 182 kld.

2720 Vanløse

Kontaktoplysninger

Telefon: 25 39 66 04

E-mail: henny@isisklinikken.dk​​

Bankoplysninger

Reg nr.: 8411

Konto nr.:​4096198